Hirdetés
Hirdetés

Veszekedés után elgázolta élettársát az ittas nő Miskolcon

Borsodihír | 2024. 03. 24. | 11:23:58
Előkészítő ülést tartanak.
Veszekedés után elgázolta élettársát az ittas nő Miskolcon
A férfi közvetetten életveszélyes állapotba került (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Március 26-án előkészítő ülést tart a Miskolci Törvényszék annak a nőnek az ügyében, akit emberölés bűntettének kísérletével és más bűncselekmények elkövetésével vádolnak.

A vádirat szerint a vádlott élettársi kapcsolatban élt a sértett férfival, azonban gyakoriak voltak közöttük a konfliktusok. 2022 júliusában miskolci lakásukban mindketten alkoholt fogyasztottak, majd féltékenység miatt szóváltásba keveredtek. Ezt követően a vádlott a késő délutáni órákban távozott a lakásból, beült élettársa autójába, elindult, majd a házuktól távolabb megfordult és az utcán integető, a vádlottat megállítani szándékozó élettársát lassítás nélkül, 40-50 km/h sebességgel szándékosan elütötte. Ezt követően megállás nélkül továbbhaladt, egy közeli útkereszteződésben belehajtott egy vízelvezető árokba, majd gyalogosan távozott.

A férfi az ütközés következtében felrepült a gépjármű motorháztetejére, betörte a szélvédőt és az út melletti járdára hanyatt esett. A sértett részére szomszédai nyújtottak elsősegélyt a mentősök utasításai alapján.

A férfi közvetetten életveszélyes állapotba került, a halálos sérülés elkerülése a véletlenen múlt. 

Hirdetés
Hirdetés